2 Ocak 2011 Pazar

dereden tepen gel,kıyıdan köşeden gel, yatağını, yorganını, çeyizini bohçanı, yüreğini kapta gel

yılbaşı programı yada bir plan yapmadım.
herşey kendiliğinden gelişince hayat çok gülümsek geçti :)
..
jasingular döndü muğladan da, hemen manisa'ya uçtu caymz kadını yanına. yılbaşı girince araya orda kalıp eğlence yaptılar. sevgili anne hanım çeşitli nedenlerle hayır demiş ve sadece hala dershaneye giden biri olarak yaşım önemsenmeyip bağımlı kalarak 'peki' demiştim.tabi sevgili nelif'im de manisa yoluna çıkamamış ve birlikte olabilmek için mesajlarıyla gülümsüyordu.(hikaye havası aldım yazıdan, siz almayın)
..
anne hanımlar arkadaşlarıyla ev partisi hazırlığı yapınca, ben de nelif yolunu tuttum.tabi zaks adamı jasingular kadınıyla dönmüştü muğlasından ve o da dahiliyet edecekti gecemize.
..
film kiraladık, ilerleyen saatlere eğlencelik  :)
hani şu dipbuluğ film tanıtımı koleksiyoncusu bayımdan seçtik kiralanan filmi. nelif pek mutlu oldu kendisinin arşivi olduğunu duyunca.nelif sadece gülümsedi duyunca :)
..
yemekler yedik, nelif kuzeninin aldığı pastayı üfledik hemen doğsun diye yeni yıl :)
saat dokuz gibi eşofman ve sivit giyip çıktık ışıklı geceye.amaç konser alanındaki kalabalığa karışıp, güzel hislerle dönmekti. (konser eski bir gruba ait olup, renklendirdiler gecemizi :)
zaks evindeki bol yemekli halden söz edip, araya monopoli oynamayı sıkıştırınca gel al bizi dememek hayatı küstürürdü.
..
sevgili nelif kuzeni ve erkek arkadaşını birlikte bırakıp, zaks beyle soğuk, renkli gecede eve gittik.yolda jasingular ve caymz telefion denen icatla katıldılar eğlencemize :) bollukla süslenen ev mis kokularla karşıladı bizi.geçen günlerde yaptımız doğum günü balonları hala evin salonunu süslüyordu :) zaks'ın annesi hanım(benim biricik teyzem) ne de hazırlanmış gece için (kadın kadındı işte, büyülü) :)
..
bir saat kadar kalabilmek yetmiş, monopoli oynanmadığı için boyun bükmüştü, fakat böylesi hayırlı olacaktır diyerek atladık evden dışarıya. zaks katılırım belki dedi konser alanında size ( katılmadı, nedenlidir, karıışmaaağ) :)
..
kuzen ve erkek arkadaş birlikteliği çokca bilindik bir halde seyir ederken, nelif'le bu muhabbeti kendimize eğlenceli hale getirip, eski şarkılardan girdik sohbete, sıcak çikolata eşiliğinde :) algıları illa ki biraz zorlanmalı insanların ki cümle kurabilsinler :)
..
konser alanına yaklaştık, son on dakika yeni bir sene için. kalabalık sevdiği için orda, belli. araya karışıp, nelifle şarkılara eşlik ettik, umursamazlık ne güzel :)
..
yeni yıl havayi fişeklerle karşıladı yeniyi (umarım sene boyunca havayi fişek çakmaz her gece sıfırsıfırda) :) sonra dağılan kalabalık arasından göçebe kurulan hatta bir aylık kurulan diyelim lünaparka gittik. nelifle çarpışan arabada bolca çarpışıp eğlendik.
..
ev yolu saati bire yakın, cadde boyu kalabalığı azalmıştı artık, şarkılara eşlik devam etti sokaklarda kısık ve komik seslerle :)
..
eve varış, gece muhabbeti, atıştırmalıklar, yer yatağı eğlencesi geceye gülümediler. nelifle sarmaş dolaş uyku  :) üç gibi kapanan gözlerim çokca açıdılar yine, ama olsun yeni yılda geçerdi nasılsa :)
..
yılbaşı eğlencem bu sene kocaman güzellikleri farkettirdi. nelifle  ilk defa iki kişi eksik ama eğlenceli bakabildik hayata :)
..
nelif ne güzeldir yeşil gözleriyle ve saçlarıyla hayatımda. köşesiyle renklendirdi içimi.
ahh benim tavşan dişli, göbekli, güzel kafalı, düşünceli nelif'im :) (göbekli olması konusuna gelince, bende de var, herkesde de var, ne var yani ki) :)
...
yenilik sokuldu aramıza.
hoş gelmişsin  :)

küçükmeraklıbirdipnotturbu;
nedendir gecede ki gariplik?
yoksa nehirlerdeki sular geri mi çekildi?
yok, hayır
imkansızlıktan söz edilemez.

5 yorum:

  1. Deep'ten seçtiyseniz güzeldir :)) Ayrıca hepimiz göbekliyiz, o kadarı da olur hehe :)

    YanıtlaSil
  2. Kendimi yazının içinde tesadüfen siz eğlenirken oralarda bulunmuş hissettirdin :)

    YanıtlaSil
  3. hepsini bir dahaki görüşünde öp benim için. kız olanlarını :)

    YanıtlaSil
  4. hımm güzel bir pazar..pazartesi sendromu yaşamayanlar harika olmuş sizler için sevindim adınıza...:))

    YanıtlaSil
  5. fran; evet, aynı fikirlilik, sevdim :)

    Mr.E; evet sen o gece dibimizdeki grupta şarkılara eşlik eden çocuksun, bildim seni :)
    güzel hisleniş :)

    dipbuluğ; öpüşlenecekler,erkek olanı da dahil, ayrım gayrım yapmaz dip :)

    rosemary; teşekkür ederim rose.

    YanıtlaSil