22 Ekim 2010 Cuma

ilk mim :)

sevgili kendimce beni mimlemiş.ilk an çok güldüm.ben fikirsiz şaşkın, mimlenme konusunda en ufak bir fikir sahipi bile değilken mimlenmek pek hoştu :) yine kendimce'nin açıklayıcı yorumuyla mim konusuna cevap verebileceğim.
mim konusu;
hayatta istediğiniz herşeyi elde etmişsiniz.Maddi olarak durumunuz iyi.Etrafınız, sizden övgüyle bahseden insanlarla dolu. bu durumda napardık?
ilk mim cevabım;ben tüm olanaklarımı seferber eder,bir zaman makinesi icat edip, tüm insanlara geleceği gösterir,tekrar geri döndürürdüm.böylece insanlık farkındalığa bürünüp sahip olduklarından şikayet etmek yerine mutlu olmayı deneyebilirdi.bilmiyorum ama farkındasız benciliz.göremiyoruz güzellikleri.artık kimse güneş ışığına mutlu bakmıyor  ya da yağmuru sadece ıslak bir şey gibi gören  ya da sadece romantik bir olay gibi gören de çoğalır nitelikte. kimse yağmalı daha çok diye düşünmüyor.kimse yağmurda yürüyüp ıslanmaktan çekinmemeyi denemiyor. yağmur tanelerine dikkat eden yok bile. biraz ince düşünmek,biraz kitap okumak ki düşünceleri ifade edebilmek için.
bence mim yazım uzadı :) 
ve benim mim konum; aslında tüm yaşantımızın bir kurmaca olduğunu hiç düşündünüz mü? tüm dünyada izlenme rekorları kıran bir dizi ya da okunma rekoru kıran bir kitapta olduğunuzu hiç düşündünüz mü?
mim'lenenler;
kendimce
pröfösör
hayalet
aylakmatmazel
dedimdi
zakkum
hutsumomo
hayalet
hayata balıklama
verago
illegal smile
kupa kızı
(umarım mimleme işlemini yapabilmişimdir )
kolay gele tüm mim'lenenlere :) 

10 yorum:

  1. Zannederim şu Hutsumomo benim :=)
    teşekkürler ,ama mimlediklerine bir şekilde haber vermek gerekiyor diye biliyorum.
    Hani mim yazını belki atlayan olur.

    YanıtlaSil
  2. Şu zaman makinesi hiç aklıma gelmemişti bak,gercekten iyi fikirmiş.yeni mim konusuda çok eğlenceli en kısa zamanda yazacağım..öpüldün <3

    YanıtlaSil
  3. çok sevgili hatsumomo; koca bir dengesizliktir ordaki o 'u' harfi :)
    nasıl haber verileceğini daha bilmiyorum :)

    canım ım mmm kendimce; heyecanla çatım blogu.neler olmuştur acaba diye.cidden eğlenceli şu mim'leme işi.ama hatsumomu'nun dediğine göre haber vermem de gerekiyormuş mimlediklerime.nasıl?

    heyyy mim'lenenler! sizi mimledim çocuklar :)

    YanıtlaSil
  4. hahaXD bak benden sana bir öneri,onların bloglarına git ve onlara yorum yap en sonundada mimlendiklerini onlara söyle,böylelikle hepsinin haberi olur:)

    YanıtlaSil
  5. Murshill@ teşekkür ederim sizlere. mimlenmeyi en nihayet öğrendik biz de suiziun gibi. Çok ilginç oluyor. Bütün hayatım zaten insanlaera kazanımlarımı paylaşmakla geçmiştir. Bende bu bir alışkanlık halini almıştır. Paylaşmaya devam edelim derim kazanımlarımızı. Sinema yada bir roman kahramvnı olabiliriz ama illaki bunun rekor kırması gerekmiyor. Belki Aladdin'in lambasından çıkan bir cin olabilirim. Karşınıza çıktığımda "Dile benden ne dilersin?" diye sorduğumda benden ne dilerseniz dileyin. Her dileğinizi yerine getiririm. Siz de mutlu olursunuz. Fakat benden özür dilemeyin. Özrünüzü yerine getiremem...:))

    YanıtlaSil
  6. "Mim" Benim için "Yedi önemli, ya da ilginç şey"

    1. Zır zır ağlayan çocuğun kulağına bir şeyler fısıldayarak onun zırrrrrrlamasını anında kesebilirim. Yanaklarında gülücükler başlar.

    2. Seversem sevilirim. Döversem dövülürüm. Bir arap atasözünde ifade edildiği gibi yaşarım. "Men dakka dukka" "Çalma kapıyı çalarlar kapını" atasözünü daima dikkate alırım.

    3. Terazisi hassas olan dostlarla arkadaşlık kurarım. Onların terazileri patetes soğan tartmayacağına göre; altın ve mücevherat tartacaktır. Dengeli hayat duyarlı ve tutarlı yaşamaktan geçtiğine inanırım.

    4. Dokuz karpuzu bir koltukta taşımayı severim. Yazarım, çizerim, canlandırırım.

    5. Çocuklarla çocuk, yaşlılarla yaşlı olurum.

    6. Mızıka çlmayı severim. Çantamda en az beş on tane mızıka taşırım. Nerede bir sümüklü çocuk görsem ona hediye ederim.

    7. Pozitif yaşarım. Müsbet duygular yansıtırım. Organik yaşamayı severim. Pazarda kurtlu elma ararım. Elmanın sağlam yerinden ısırırım. Kurtlu tarafında yaşayan kurtçukların hayatiyetini devam ettirmesini isterim.

    Not; Bu "mim" olayı ile bir şey demek isterim. Eski yazıyla yazılmış bazı evrakta önemli yerler için "mim" harfi kullanılmış. Çünkü arap "elif ba" sında "mim" harfi vardır. Acaba diyorum; mühim kelimesinin baş harfi de mim olduğuna göre, mühim'in mim'i mi esas alınmış. Önemli yedi şeyi aklıma gelenleri yazmış oldum. Sürçi lisan ettiysek affola..

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim ama ben mim yazamıyorum.. zaten herhangi birşey doğru dürüst yazamam :) ama bir resim yap desen olur bak..

    YanıtlaSil
  8. kendimce; fikrin muhteşem :)

    pröfösör; komik bir adam ve muhabbeti hoş birisiniz :)alaadin'e gelince umarım bir gün karşılaşırız.kocaman güzellikler isteyeceğim.inandım :)

    verago;çaylak paylaşım denemesi bu :)önemsiz yazı,önemli olan bir şekilde varoluşunuzu netleştirmek ve bu da bir resimle tamamlanabilir.bekliyorum..

    noti: mim'lenmek güzeldir :)

    YanıtlaSil
  9. mim yerine bu resmi yaptım :) 3d modellerden oluşuyor, umarım beğenirsin..

    http://i1043.photobucket.com/albums/b434/verago7/31f5c2a6.jpg

    YanıtlaSil
  10. amanın :) ağzım kulaklarımda, gecenin yarısında bir resim bana 'mim' sebepli :)
    teşekkürler mim
    teşekkürler verago :)
    benden de bekle bir hediye kendine.

    YanıtlaSil