19 Kasım 2012 Pazartesi

diş macunu ihtiyacınız var mı efendim?

gibi bir soru benim gibi bütün hafta sonu markette diş macunu tanıtımı yapan birinin ağzından hiç düşmeyen tek sorudur :)
.
İki haftadır üstü üste hafta sonları marketlerde sensodyne tanıtımı yaptım bayada satış oldu ve para kazanmak çok zor iş aa dostlar :)
.
Birkaç kuruş harçlığım çıksın diye gidiyorum böyle arada, ee herzaman ana baba parasıylan olmuyor bu işler neyse biraz yorucu ama eğleniyorum çoğu zaman..
.
Yarın dersim yok aslında ama hoca geçen hafta yapmadığı ders için telafi dersi koymuş yani mecbur gidicem.
.
Ha buarada sevgili şişko böceğimde iki gündür yoktu Ankara'da ve bugün geldi. Kendisi haftasonları rehberlik yapıyor ve bu hafta Bolu'ya tura gittiydi o da hem okuyor aynı zamanda rehberlik yapıyor. Ay bu çoook tatlı bi çocuk dimi :))
.
Yarın akşama kendi ellerimle yemek yapıcam o şişkoya ve menüde pilav, mantarlı tavuk sote, mevsim salata bir de yoğurtlu havuç olucak :))
.
Aaa söylemedim  mi? çok lezzetli yemekler yaparım ben, mutfakta bir şeyler yapmak beni hep heycanlandırmıştır ve şimdi biri için yapıcam. Ohaaaa kfvjkjgknvjdgjkfbnfblj
.
Ayyyy tamam tamam sizi hemen kendi layıt çıvıklığımdan koparıyorum merak etmeyin  :)
.
NOT:
herkese mutlu hafta başları diliyorum.
sevgiler saygılar güpgüzel dilekler
öperim kokulu :))

3 yorum:

  1. sensodyn markam...hadi bakalım kolaylıklar sana...çalışarak okumak böyle bişey..
    yemekte de marifetlisin dışarıda yemeğe para mı yeter...çok güzel..:))

    YanıtlaSil
  2. rosemary: ah rose ah planlandığı gibi olmayan bu yazıyı tekrar okuyunca garip oldum :( ama iyiyim sadece ufak bi aksaklık oldu ve yemek yapamadım.
    evet çalışarak okumak gayet mantıklı :)
    öpüyorum

    YanıtlaSil