6 Aralık 2010 Pazartesi

güneşaçmışelsalla

geceden erken kalkma kararı
sabah koşusu için çalar saat
çıkıyorum evden 3 dakikaya
soğukta koşucam
heyecan
asdfghjklşiasdfghjklşi
yeni başlangıç için ilk adım.
gün pek aydın :)

7 yorum:

  1. Sabah koşusu. Heyecan. Çok gülümseyen biri misindir?

    YanıtlaSil
  2. Bugün kırkbeş dakikalık bir hızlı yürüyüş yaptım. Doktorum her gün yürümelisin diyor bana. Bugün cumartesi. Ben de yürüyeyim, doktorumun sözü tutulsun istedim. SSK hastanesinin önündeki kavşağa gelnce kırmızı ışıkta durdum. Belediye otobüsü içinde, cvam kenarında oturan yirmiyedi, yirmisekiz yaşlarında vars yok olan bir otobüs yolcusuna el salladım. Oysa onu tanımıyordum. O kendisine el sallayan kişiye tebessüm etti. Sonra da bana el salladı. Bu duygu ona neler hissettirdi bilemem ama; ben ise onun hoşnut olduğunu hissetim. Nedenini bilemediğim bu hareketle nice insanların gönlü alınabileceğini öğrenmiş oldum. Ben de onun, arkamdan "Ben onu tanıyamadım. Beni tanıyan birisi sanırım, ama çıkartamadım" diye kendi kendine mırıldandığını duyar gibi oldum.

    YanıtlaSil
  3. dipbulu; şimdi de yakşanlaar efendim :)(yakşanlar 'iyi akşamlar' kelimesinin ağzımızdan çıkarken ki telaffuz şeklidir, saygılar :))

    Maruf Merru; evet, çok gülümseyen.
    ama bak bu ara gülüşümü kaybettiğimi düşündüğüm zamanlardı, arayışım tamamlanıyor, kendine geliyor mimiklerim.bunun insanı iyileştiren bir başkalığı olduğuna inanıyorum.
    Veartıkhersabahkoşulası.

    Profösör; ben de bazen tanımadığım insanlara el sallarım ya da merhaba kelimesinin ağızdan nasıl da kolay çıkış yapabileceğini gülümsek fark ettiririm kendime :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba murshill :))

    ve güzel mi güzel geceler :)

    Tebessümü yakaladım sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. haha tam çıkarkene gördüm yorumunu,
    şanslı bir bayım olsan gerek :)
    tebessüm en dip :)
    sana da güzel mi güzel mi güzel mi geceler mi diliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. haha sanslıyım demek ki :))

    tesekkur ediyorum murshill :))

    YanıtlaSil